Om Copywriting och konsten att skriva så att folk verkligen läser.

Betydelsen av att uttrycka sig väl är idag större än någonsin. Allt textmateriel som bär ditt företags sigill skapar en bild av vem ni är och vad ni gör. Den som vill sälja sin idé eller produkt, och vill framstå som seriös, gör bäst i att formulera sig rätt. Men det räcker inte att bara skriva korrekt. Du måste också våga sticka ut i mängden för att fånga betraktarens uppmärksamhet.

Konsten att uttrycka sig väl har, både i kommersiella och politiska sammanhang, alltid spelat stor roll; men idag är konkurrensen om luftrummet så stor att det bara är de allra bästa skribenterna som blir lästa.

Vi skriver texter för både kommersiellt och redaktionellt bruk. Våra kommersiella texter används för all typ av marknadsföring. Säljande texter till bland annat webbplatser, annonser, och säljbrev, produceras av Lejout Design.

Copywriting med journalistisk karaktär.

För våra uppdragsgivare författar vi även texter av journalistisk karaktär. Vi gör till exempel reportage och artiklar för kundtidningar. Vi skriver dessutom pressmeddelanden och debattartiklar för publicering i dagspressen.

Webbcopy - copywriting för webben.

För en text till en webbplats, räcker det inte med bra formuleringar. Sökmotorerna på nätet styrs av robotar som läser dina texter och bedömer hur högt upp på träfflistan du förtjänar att hamna. Då ställs extra stora krav på optimal copywriting eller "webbcopy" som det också kallas. Rubriker och texter måste formuleras så att både besökaren och roboten gillar dem. Vi behärskar en mängd olika språkstilar och tekniker. Kontakta oss så berättar vi mer om webbcopy och copywriting.
» Läs vidare om webbcopy.

Korrekturläsning och översättning.

Ofta kan det vara bra att låta någon utomstående granska en text man själv skrivit. Vi korrekturläser och bearbetar redan skrivna texter, och hjälper dig att ytterligare skärpa budskapet. Vi översätter själva mellan svenska och engelska och mellan ryska och svenska . Dessutom kan vi genom partners även erbjuda översättning mellan andra språk.

 

» Läs mer översättning mellan ryska och svenska.
» Läs mer översättning mellan svenska och engelska.
» Läs mer om skillnaden mellan vanlig copywriting och webbcopy.
» Läs mer om Lejout Design - Reklambyrå i Jönköping.
» Läs mer om Web 2.0 och hur vi ser på webbdesign.
» Läs mer om copywriting på wiki.
» Besök vår företagsblogg och läs om utvalda kundprojekt.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !