Gratis sökmotoranalys av er webbplats.

Gratis Sökmotoranalys. ust nu erbjuder vi en gratis sökmotoranlys av er webbplats. Maila ert namn och er webbplatsadress till gratis-sokmotoranalys@lejout.se eller fyll i formuläret nedan. Vi analyserar din sida och kontrollerar hur bra den är sökmotoroptimerad. Vi undersöker även hur webbplatsen placerar sig i den organiska sökträfflistan på relevanta sökord.

Sökordsanalys. Vilka sökord gäller för dig? Så här gör du för att ta reda på det !

För att få reda på vilka sökord som är relevanta finns flera sätt. Ett bra verktyg är Googles "Google trends" Där kan man jämföra olika sökord och fraser och hur de används gentemot varandra. Du kan även få information om varifrån det söks mest och under vilken tid på året som det söks mest på. Kom ihåg att ord som är vanliga, till exempel; reklam, reklambyrå, jönköping och design, kan vara svåra att placera sig bra på. Eftersom många söker efter en sökfras som består av ett nycklord och ett stadsnamn kan det vara bra att optimera på detta sätt. Ett nyckelord tillsammans med stadens namn alltså.

Se även sökordanaltysverktyget från Overture, och sökordsanalysverktyget från Digitalpoint. Om du vill kan du använda Digitalpoints verktyg här, direkt på lejout.se. Skriv in ditt sökord eller din sökfras och tryck därefter på enterknappen på ditt tangentbord. Då hamnar du på digitalpoints sida tillsammans med resultaten. Om du skriver in till exempel "hemsida", så får du förslag på "gratis hemsida", helt enkelt därför att det är en relaterad sökning som förekommer frekvent.

Sök direkt via Digitalpoint:

Powered by Digital Point Solutions

Google TrustRank. Ett sätt att mäta relevansen för en webbplats.

Kom ihåg att Trustrank börjar få riktigt stor betydelse. Det innebär bland annat att om din webbplats är ny, så kommer du ha svårt att synas bland dina konkurrenter - även om du gör rätt. Ett bra sätt att lansera en helt ny sajt är genom annonsering med Google AdWords sponsrade länkar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer om sökmotoroptimering.
Läs om 11 tips för en bättre sökoptimering.

Gratis sökmotoranalys. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.

Namn*


Webbadress (url)*


Epostadress*


Telefonnummer*


Förslag på sökord (ny rad för varje ord/fras)
 

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !