Web 2.0 - smarta webbplatser anpassade efter framtidens krav.

en webbplats bör vara enkel att navigera och förstå är nog de flesta överens om. Tyvärr visar undersökningar att webbutvecklare ofta fokuserar på sådant som av de flesta visat sig betyda rätt lite.

När vi öppnar en tidning och börjar bläddra vet vi exakt hur vi ska gå tillväga för att nå informationen vi söker. Men när det gäller att navigera en webbsida är det ibland inte lika självklart. Lejout Design skapar webbsidor anpassade efter framtidens höga krav.

 

Vad är det då som gäller i framtiden? Web 2.0?

På framtidens webbplatser ställs allt högre krav på enkelhet, logik och snygg design. Något som stämmer bra överens med vårt arbetssätt. Det är nämligen så vi tycker att en webbplats ska vara - snyggt designad med en smart och självklar navigering !

En smart filmklipp som på ett bra sätt visar vad Web 2.0 handlar om.
Läs även blogginlägget; Vad menas med Web 2.0 ?

Webbdesign och text - vi fixar rubbet.

Lejout Design tar hand om helaprocessen. Vi designar och skapar själva sidan, skriver texterna och sköter sedan allt det tekniska.

Uppdatering av webbplatsen.

När det sedan är dags att uppdatera sidan e-postar ni ändringarna till oss, så sköter vi resten. För den som vill och har tid, finns naturligtvis även möjligheten att själv uppdatera och underhålla sidan genom vårt egna verktyg för textuppdatering som du får tillgång till.

Att ha en uppdaterad webbplats är oerhört viktigt och dessutom en förutsättning för att lyckas på nätet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Läs vidare om sökmotoroptimering.
Läs vidare om sökmotormarknadsföring.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !