Den gamla grafiska profilen vs. den nya enkla, smarta grafiska stilguiden.

grafisk stilguide består av enkla råd och anvisningar för vilka färger och typsnitt som bör användas. I guiden finns även riktlinjer för hur bland annat logotypen, offerter och webbsidor ska se ut i sin helhet.

En stilguide är kan alltså jämföras med en enkel guide där du bland annat hittar information om vilka färger och typsitt företaget använder sig av. Inget krångligt alls. Dessutom är stilguiden lätt för alla att ta till sig, eftersom den är kortfattad och formulerad på ett lättförståeligt sätt.

Hur bygger du varumärke?

En hjälp i arbetet med att bygga upp och förstärka ditt varumärke, är att få kunderna att snabbt känna igen att budskapet kommer från just dig. Genom att använda dig av en stilguide, talar du alltid samma formspråk, oavsett om det handlar om internet eller tryckta medier.

Logotyp, webbsida, dokumentmall eller trycksak.

Vi hjälper er att utveckla en stilguide. Vi bestämmer tillsammans med er hur den ska se ut, och formulerar den sedan i ett dokument som kommer väl till pass så fort en trycksak, logotyp, dokumentmall eller webbsida, ska tas fram.

Vill du veta mer? Kontakta Lejout Design.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !