Om reklambyråer och den snabba webbutvecklingen.

utvecklingen på webben går i rasande fart är solklart. Det är vi alla överens om. Tyvärr är det många som inte riktigt hunnit med i utvecklingen. Många reklambyråer jämför internet med övriga medier såsom tex tryckta medier och teve. Trots att internet snarare innebär en helt egen plattform eller infrastruktur. Internet handlar ju inte bara om reklambanners, eller om Google AdWords. Nej, det finns ju oändligt många fler möjligheter till att sprida reklam för sitt företag. För att ta ett exempel så kan man på ett enkelt sätt filtrera sina annonser när man annonserar med sponsrade länkar. Du kan alltså göra så att dina annonser endast visas för dina potentiella kunder. Ta tex sökmotorn google. När någon söker på tex "reklambyrå" så kan du bestämma att dina annonser ska visas just då. Jämför det med tex radioreklam...

Varför sökoptimera?

Att inte sökoptimera sin webbplats är som att köpa en ny bil, utan att tanka upp den med bensin. Att sökoptimera sin webbplats är ett måste. Iallafall om man vill hamna på en hyfsad placering i sökträfflistorna.

Frames och tabeller används fortfarande.

Vi ser ofta reklambyråer som producerar webbplatser utan att sökoptimera dem. Dessutom är det många som än idag bygger webbplatser på gammaldags sätt. Ofta används tex "frames" och "tabeller" trots att det finns nyare och betydligt bättre sätt att bygga sidor på. Bygger man sidan med hjälp av frames ställer man dessutom till det för sig rejält när det kommer till sökmotoroptimeringen. Nu för tiden är det viktigt att sökmotorerna på ett enkelt sätt ska kunna läsa av innehållet på en webbplats. För att det ska vara möjligt så behöver man ha en sida uppbyggd på rätt sätt, med CSS (Cascading Style Sheets).

 

Läs mer:
CSS - Cascading Style Sheets.
Nackdelarna med frames.
11 gratis tips till en bättre sökoptimering.
Hur fungerar off-pageoptimering?
Vill du ha en mer utförlig guide så rekommenderas företaget SEO / Notabenes SEO-guide.

Kontakta Lejout Design.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !