En kombinerad designbyrå, reklambyrå, webbyrå och kommunikationsbyrå i Jönköping.

tappa bort sig i byrådjungeln inte särskilt svårt. Idag kryllar det av byråer för allt möjligt. Lejout Design arbetar med digital reklam, marknadsföring och webbproduktion. Som en webbyrå alltså, fast bättre. Dessutom arbetar vi med grafisk design för tryckta medier. Ungefär som en reklambyrå, fast bättre.

Såhär tänker vi.

Idag räcker det inte att bara ha en webbplats. Vad spelar det för roll om sidan ser bra ut om ingen hittar den? En webbplats som endast innehåller lite kontaktinformation duger tyvärr inte heller. Iallafall inte om man vill synas före sina konkurrenter. För på internet handlar det om att synas. Och syns du inte så finns du inte. Nykeln kallas sökmotoroptimering. Lejout Design hjälper dig att synas på webben. Antingen sökmotoroptimerar vi din befintliga webbplats eller så tillverkar vi en helt ny webbplats i enlighet med web 2.0. Helt och hållet anpassad för framtidens höga krav på enkelhet, logisk navigering och självklart - snygg design.

 

Läs blogginlägget Vad menas med web 2.0?
Läs vidare om vad vi tycker om framtidens webbplatser.

Hur ofta tankar du?

Att skaffa en webbplats är som att skaffa en bil. För att bilen ska gå att köra krävs det att du först tankar den med bränsle. Gör du inte det så kommer du ingen vart. På samma sätt kommer besökarna utebli om du inte underhåller din webbplats och fyller på med bränsle tex i form av uppdateringar. Uppdatera helst sidan varje dag.

Lejout Design har fått en ny webbplats.

Vår nya webbplats innehåller mer information och är lättare att navigera. Har du synpunkter på vår webbplats blir vi jätteglada om du vill dela dem med oss. Maila oss gärna på synpunkter@lejout.se.

Kommunicera med dina kunder via en blogg eller ett nyhetsbrev.

Med en företagsblogg kan du enkel hålla dina kunder (och anställda) uppdaterade på vad som händer. Varje besökare kan dessutom kommentera varje inlägg och komma med åsikter och synpunkter. Ring oss så berättar vi mer om fördelarna med en blogg. Vi rekommenderar WordPress, som är ett utmärkt bloggverktyg.

Prenumerera med RSS.

En smart blogg har många fördelar. Bland annat kan du låta alla besökare prenumerera på bloggen med RSS. Då får de direkt reda på om ett nytt inlägg har publicerats. RSS fungerar ungefär som favoriter. Skillnaden är att de lever. Så fort en uppdatering görs på en sida som du valt att prenumerera på, får du reda på det direkt - utan att ens behöva besöka sidan. Smidigt, eller hur?

Läs mer om RSS i Wiki.
Läs blogginlägget om fördelarna med RSS.
En film som på ett bra sätt förklarar fördelarna med RSS (ca 3 min lång).

 

En webbyrå och reklambyrå i Jönköping med internet som utgångspunkt.

Medans många reklambyråer helt missat tåget när det gäller utvecklingen på internet, tenderar många webbyråer att för mycket fokusera på omständiga tekniska lösningar. Dessa lösningar resulterar ofta i en tråkig och bristande design. Vi kompromissar aldrig med desgnen. Det lovar vi. Lejout Design är en webbyrå och reklambyrå med internet som utgångspunkt. Vill du synas framför dina konkurrenter gäller det att ta för sig. Ring oss på 036 - 299 13 02 så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Framtidens Webbplatser.

På framtidens webbplatser ställs allt högre krav på enkelhet, logisk navigering och snygg design. Något som stämmer bra överens med vårt arbetssätt. Det är nämligen så vi tycker att det ska vara - snyggt och smart!

» Läs vidare om hur vi ser på smarta webbplatser.

En grafisk stilguide istället för en grafisk profil.

Med en grafisk stilguide kan betraktaren lättare identifiera dig som avsändare till budskapet.

» Läs vidare om den grafiska stilguiden.

Webbcopy vs. Copywriting.

Betydelsen av att uttrycka sig väl är idag större än någonsin. Allt textmateriel som bär ditt företags sigill skapar en bild av vem ni är och vad ni gör.
Vi skriver så folk läser. Vi skriver webbcopy ( vassast i Sverige? ), men självklart även vanlig copywriting. Både för kommersiellt och redaktionellt bruk.

» Läs om vad som egentligen är skillnaden mellan vanlig copywriting och webbcopy.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !