Om copywriting och översättning mellan engelska och svenska.

Vi erbjuder översättning mellan en rad olika språk. Förutom översättning mellan svenska och ryska översätter vi även mellan engelska och svenska. Vi erbjuder också webbcopy, copywriting och korrekturläsning på engelska.

Webbcopy på engelska.

Hur skiljer sig webbcopy jämfört med vanlig copywriting. Läs våra blogginlägg om hur du lyckas med webbcopy (del 1). På internet räcker det inte med bra formuleringar och stora rubriker. Text för webben ställer betydligt högre krav än så. Givetvis måste du attrahera besökaren, men du måste även attrahera sökmotorerna. Sökmotorerna på nätet styrs av robotar som läser dina texter och bedömer hur högt upp på träfflistan du hör hemma. Och för att hamna så högt upp som möjligt gäller det att spela på de spelregler som gäller. Då ställs extra stora krav på optimal copywriting eller "sökmotoroptimerad webbcopy" som det också kallas. Rubriker och texter måste formuleras så att både besökaren och roboten gillar dem. Vi erbjuder webbcopy på engelska. Ring oss så berättar vi mer.

Copywriting på Engelska.

Vi erbjuder även traditionell copywriting på engelska. För våra uppdragsgivare författar vi texter av journalistisk karaktär. Vi gör till exempel reportage och artiklar för kundtidningar. Vi skriver dessutom pressmeddelanden och debattartiklar för publicering i dagspressen. Vi skriver texter för både kommersiellt och redaktionellt bruk. Våra kommersiella texter används för all typ av marknadsföring. Vi producerar säljande texter till bland annat annonser, webbplatser, och säljbrev.

Korrekturläsning och översättning mellan Engelska och Svenska.

Vi korrekturläser och bearbetar redan skrivna texter, och hjälper dig att ytterligare skärpa budskapet. Vi översätter själva mellan engelska och svenska och mellan svenska och ryska. Genom partners erbjuder vi dessutom översättning mellan andra språk. Kontakta oss så berättar vi mer om översättning mellan svenska och engelska.

» Läs även om översättning mellan ryska och svenska.
» Läs mer om copywriting.
» Läs mer om skillnaden mellan vanlig copywriting och webbcopy.
» Läs mer om Lejout Design - Reklambyrå i Jönköping.
» Läs mer om Web 2.0 och hur vi ser på webbdesign.
» Besök vår företagsblogg och läs om utvalda kundprojekt.

Kontakta Lejout Design.

Besök vår kontaktsida för fullständiga kontaktuppgifter.

Du kan även mejla oss på kontakt (a) lejout.se eller använda vårt kontaktformulär. Postadressen är; Lejout Design, Fortunagatan 2, 553 23 Jönköping. Vi håller numera till i trivsamma och ljusa lokaler på gamla Kålgården.

 

Välkommen !